Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Uppdatering Slätte Ekodag – Fältvisningar 22-23 juni

Nu är det färdigbokat på inför Slätte ekodag, Vi kommer i år att ta emot grupper på cirka 50 personer, totalt tre grupper under dessa två dagar. Anmälan är nu stängd. Har man missat och är intresserad av att komma är det bara att ringa in och se om det finns avhopp eller plats ledig. Vi har ingen möjlighet att ta emot dropp in besökare utan man måste anmäla sig.

Starttider

22 juni
Pass 1: 8.00 – 13.00; FULLT
Pass 2: 13.30 – 18.30; FULLT

23 juni
Pass 3: 9.00 – 14.00; få platser kvar

Följande stationer kommer att visas på Slätte gård i år:

1. Biostimulanter med Lantmännen Bioagri, Omya, Timac och Sobac
2. Väderstad
3. Lycke gård
4. Ekoväx
5. Scandinavian seed
6. Gröna fältet med Sobac och Agroide

På plats kommer även KRAV och Ekologiska Lantbrukarna att vara så man kan ställa frågor och diskutera framtiden med i samband med maten.

Som vanligt satsar vi ordentligt på mat och fika. Det är viktigt och självklart är det ekologiska råvaror som det bjuds på. Maten lagas av vår gårdskock, grillproffset Ulrik Lindelöv, som många av er besökare nu känner till. Det kommer att smaka gott, det lovar vi!. Pris för att delta är 1000 kr plus moms.

Anmälan är nu STÄNGD
.Om Ni har frågor eller är intresserade av att komma med snabb varsel så kan du kontakta mig på 070-7991868 och kolla om det finns plats .

Vi kommer självklart att följa de regler som staten gör upp med anledning av Cocid-19, men vi förutsätter också att ni som deltagare tar ert ansvar och vidtar de försiktighetsåtgärder som ni kan.

Hjärtligt välkomna till Slätte gård!
Olle Ryegård, Emil Olsson och Therese W Olsson

2021-06-14