Din oberoende källa till kunskap om ekomarknaden.

Anmälan nu öppen för Stora Slätte Ekodag!

Äntligen ser vi framemot att kunna genomföra Slätte Ekodag den 21 juni fullt ut igen efter två år med mindre arrangemang. Vi har nu ett trettiotal företag som anmält sig och fler tillkommer varje dag. Just nu arbetar vi med att anlägga intressanta demoodlingar, fixa med en campingplats för de som vill komma och stanna över och boka roliga föreläsare till demofältet. Hos oss träffar du duktiga lantbrukare och rådgivare, äter god mat lagad från grunden av Ulrik Lindelöv och har möjlighet att träffa några av de främsta lantbruksföretag vi har i landet. I år fokuserar vi lite extra på intensiv ekologisk spannmålsproduktion och höstraps…I början på maj kommer du kunna hitta programmet för dagen på ekoweb.nu…
Anmäla dig kan du göra här redan nu!

Hjärtligt välkomna till Slätte Ekodag tisdagen den 21 juni 2022!
Olle, Emil och Therese

2022-05-23